Die eerste maand van het jaar. Blue Monday al weer voorbij, elke dag is dus alleen maar beter. Hoeveel berichten hebben we gelezen, gestuurd, gewist of doorverwezen? Welke onderwerpen zijn afgesloten, gestart, in problemen of zijn er ook dingen die lekker lopen?

Ik adviseer een ieder om evaluatie en reflectie niet uit te stellen tot het eind van het jaar, maar elke maand (week/dag/uur 😉 je af te vragen waar je mee bezig bent, hoe het gaat en hoe je in het leven staat. Voorwaarts door af te ronden, af te sluiten en af te hechten, niet waar!!

Praethuys poster TU Delft Library

Binnen de library zijn we al weer volop bezig in ieder geval. De volgende verbouwing staat op stapel: nieuwe projectruimtes, en een speciale plek voor de excellente (bachelor)studenten van de TU Delft. Onze Ask your library is zichtbaar vanuit de publieke hal, naast bellen, mailen en chatten, kunnen onze klanten nu ook zwaaien, dat geeft toch een extra dimensie. Een deel van de (Bouwkunde) prentencollectie staat in watwaswaar.nl; we hebben veelbelovende plannen met het ondersteunen van een open access tijdschrift, en discover bevat straks veel meer bronnen. Daarnaast is the Cone geopend voor een bakje koffie, of andere traktaties. Zelf kunnen we ook loungen, in een vrolijk aangekleed Praethuys. Kortom, we bruisen weer van de energie! En ik moet zeggen, dit werkt, ik krijg weer een librarious gevoel, een tot library moment, en dat op 28 januari van het jaar!

Woohoo!

 

Blog views as per June 25, 2013: 1393. After that date post was migrated to this new url.