Het gebeurt gelukkig niet vaak, maar dinsdag 13 november was voor mij geen gelukkige dag om met het openbaar vervoer te gaan. Michiel Munnik en ik hadden met de voorzitter en een ander lid van het bestuur van de Stichting Gebruikers afgesproken bij CURNET te gaan praten over een mogelijke samenwerking, maar ik ben er niet aangekomen. De reden was triest (“een aanrijding met een persoon”), dus ik maak er verder maar geen punt van, dat is sowieso niet de aard van het beestje.

Dus kon ik daardoor de vrijgekomen middag gebruiken als een echte middag in de week van het nieuwe werken. Voor mij is dat inmiddels redelijk gewoon werken overigens, maar weer eens met de neus op de dagelijkse praktijk is soms heel goed. Het duurde toch wel even voor ik weer terug in Delft was. Aldaar heb ik het nuttige met het aangename verenigd door mijn donatie voor de Water Library te verzamelen (was ik daar anders wel aan toegekomen vraag ik me af!), en ondertussen mijn jas naar de kledingmaker te brengen. Thuis heb ik vervolgens een presentatie voor volgende week kunnen afmaken, dat is ook mooi meegenomen.


Mijn hoop is dat wij als TU Delft of TU Delft Library volgend jaar een bezoeklocatie zijn tijdens deze week. Gisteren hebben wij (onder leiding van projectleider Liesbeth Mantel) ons herinrichtingsplan ingediend bij FMVG (Facility Management en Vastgoed). Een vervolg op het implementatieplan uit 2011 dat nu door Sociale Zaken is gepubliceerd als voorbeeldplan. Wij blijven hameren op het belang van diversiteit, we willen niet iedereen in hetzelfde letterlijke hokje duwen, en werken met persona’s helpt hierbij. Verder laten wij het karakter van onze Library, dat wil zeggen Openheid, Verbinden en Ontmoeten, terugkomen in onze eigen werkplekken. Dat moest ik toch nog even zeggen in deze week van het nieuwe werken!

 

Blog views as per June 25, 2013: 414. After that date post was migrated to this new url.